top of page

za 25 jun

|

De Oorsprong Nijmegen

Verrukkelijke Verbinding met je Innerlijke Sensuele Natuur

Laat je verleiden door je Innerlijke Levensenergie die van Nature in jou aanwezig is, verbind je met je sensuele flow op een zachte vertraagde manier!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verrukkelijke Verbinding met je Innerlijke Sensuele Natuur
Verrukkelijke Verbinding met je Innerlijke Sensuele Natuur

Tijd en locatie

25 jun 2022 13:30 – 26 jun 2022 17:00

De Oorsprong Nijmegen, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Hallo mooie zachte vrouw.

Ben jij nieuwsgierig naar hoe je de Sensuelere Vrouw in jou laat stromen?

Ik schrijf heel expliciet sensueleRE, omdat jij, wij, ik allemaal sensueel zijn van Nature.

Soms zitten er snippers van overtuigingen of gedachten overheen die het licht van jouw sensualiteit in de schaduw zet, maar het is er altijd! En het is tijd om jouw sensualiteit helemaal in het licht te gaan zetten! Vooral nu, de dagen zijn lichter dan ooit en de natuur staat open en in volle bloei. Het orgastische hoogtepunt van het jaar ;)

Daarom wil ik je uitnodigen om jezelf tijdens deze 1 day middag-retreat te laten onderdompelen 

in het laten stromen van je Innerlijke Sensuele Natuur, 

het Verrukkelijk Vrouw zijn!

De middag ga ik vanuit intuïtie en flow laten ontvouwen, met onderstaande handvatten die mij verankeren in het Verrukkelijke Vrouw zijn!

•Buiten zijn in het bos: door in de natuur te verstillen en vertragen land je in zachte energie in je lijf. En daarna binnen in groepsruimte de Oorsprong, geborgen in een fijne warme ruimte, om dieper naar binnen te keren.

•Elementen uit de Natuurcoaching, ik gebruik de natuur als spiegel, lerares en healer.

•Zelfliefde, vonk de sensuele vrouw in jezelf helemaal aan.

•Proef de smaken van vrouwelijkheid & rauwheid in je eigen natuur. Je gaat onder mijn begeleiding verfijnde oefeningen doen die jouw: Borst.en.hart gebied openen, en vervolgens contact maken met het Buik.yoni gebied om in flow te zijn vanuit hoofd•hart•lijf.

•Connect met jezelf, in een groep gelijkgestemde vrouwen, die net die extra vonk, die spark al hebben aanstaan om sensueler door het leven te bewegen.

Wanneer: Op zaterdag 25 juni • 13:30 tot 17:00u, in de Oorsprong te Nijmegen. Inclusief drankjes en heerlijkheden die passen bij deze mini-middag-retreat.

Prijs: Investering: €55,- (deze prijs is geldig tot 16-6-2022, daarna gaat die omhoog naar €62,50)

Voor wie: Elke vrouw die haar sensualiteit op een Natuurlijke manier sterker wil ervaren, en dit met gelijkgestemde sisters wil aangaan.

Veel liefs, Kim

Voel je vrij om me te bellen als je nog vragen hebt of wanneer je geïnteresseerd om één op één Innerlijke Sensuele NatuurCoaching op dit thema te doen.

Dan gaan we in 5 sessies in de natuur kijken.voelen.ervaren hoe er meer flow in jouw leven kan komen via je Innerlijke Sensuele Natuur

mail naar bosbadenmetkim@gmail.com of bel/app naar 0611248443

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page